У Херсоні буде стадіон, а не манеж

Херсонська обласна федерація футболу звертає увагу шанувальників футболу на недостовірність інформації, яка з'явилася на деяких херсонських сайтах.


«У Херсоні планується будівництво стадіону зі штучним покриттям, а не футбольний манеж, вартість якого на сьогоднішній день складає більше 3 млн дол, тоді як за програмою УЄФА «Хет Трік» на будівництво виділяється лише 1 млн дол», - зазначає голова ХОФФ В'ячеслав Богун.

До того ж, виділена земельна ділянка за умовами програми має бути передана у власність регіональної федерації футболу або надана їй у довгострокову аренду, а не УЄФА, як зазначає директор стадіону «Кристал» Олексій Левченко.

Зазначимо, питанням будівництва нового стадіону повністю опікується обласна федерація футболу. Вона і утримуватиме спортивний об'єкт по завершенні будівництва.

Усі матеріали, що стосуватимуться вищезазначеного питання з'являтимуться на офіційному Веб-сайті Херсонської обласної федерації футболу.

Прес-служба Херсонської обласної федерації футболу

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон