Обстановка на кордоні за тиждень

Азово-Чорноморське регіональне управління інформує, що протягом тижня обстановка суттєвих змін не зазнала.

Загалом, протягом тижня прикордонниками викрито протиправну схему вивезення сільськогосподарської продукції (овочів та фруктів) за підробленими сертифікатами якості на вантаж, в тому числі з подвійним пакетом документів, загальною вагою понад 90 тонн.

Відмовлено в пропуску 100 особам, з них громадянам РФ 10. За результатами оглядової роботи вилучено грошові кошти на суму 419 тисяч гривень, 1 одиницю зброї, 457 метрів рибацької сітки. Складено 90 адміністративних протоколів по фактам правопорушень, з яких 9 за незаконний вилов риби. Виявлено 42 недійсні документи.

Через повільну та не ритмічну роботу контрольних служб суміжної сторони станом на сьогодні черги по вантажним транспортним засобам в контрольних пунктах в'їзду/виїзду на межі Херсонщини з Кримом складають: КПВВ «Каланчак» - 565 автомобілів, КПВВ «Чаплинка» - 360 автомобілів, КПВВ «Чонгар» - 161 автомобіль.

Прес – служба Азово-Чорноморського
регіонального управління
Максим Сорока

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон