Документування вимушених переселенців на Херсонщині

Херсонщина продовжує активно приймати вимушених переселенців з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції.

Упродовж січня-лютого місяця поточного року територіальними підрозділами міграційної служби Херсонської області надано 2631 адміністративну послугу переселенцям з Донецької, Луганської областей та АР Крим.

Загалом, за вказаний період, кримчанам надано 2239 адміністративних послуг : 68 громадянам здійснено реєстрацію місця проживання; оформлено 144 паспорта громадянина України ; прийнято 24 заяви у зв'язку з втратою паспорта громадянина України; 379 громадянам здійснено вклеювання до паспорта громадянина України фотокарток при досягненні 25 – і 45 – річного віку; оформлено 1383 паспорта громадянина України для виїзду за кордон; 166 особам внесено відомості про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон; оформлено 75 проїзних документів дитини.

Особам, які переміщуються із зони проведення АТО надано 392 адміністративні послуги: зареєстровано місць проживання – 11, перебування – 63; оформлено паспортів громадянина України – 34; прийнято заяв у зв'язку з втратою паспорта громадянина України – 25; здійснено вклеювання до паспорта громадянина України фотокарток при досягненні 25 – і 45 – річного віку – 81; оформлено тимчасових посвідчень, що підтверджують особу громадянина України – 2; оформлено паспортів громадянина України для виїзду за кордон - 148; внесено відомостей про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон – 24; оформлено 4 проїзних документа дитини .

Якість обслуговування громадян, своєчасність отримання ними адміністративних послуг та оптимальність у вирішенні проблем переселенців – одне з пріоритетних завдань працівників міграційної служби Херсонщини.

Іоанна Євич
Головний спеціаліст зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ
УДМС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон