Херсонщина підтримала українську армію на 16 мільйонів

За два місяці цього року від мешканців регіону надійшло 16,1 млн. грн. військового збору до державного бюджету.

Левову частку надходжень в загальний вклад внесли жителі міста Херсона, вони спрямували в державну скарбницю 8,1 млн. гривень. Не менш активними у підтримці української армії були платники Новокаховської, Цюрупинської та Каховської ОДПІ, які перерахували до бюджету 2,2 млн.грн., 1,8 млн.грн. та 1,7 млн. грн. збору. Суб'єкти господарювання Генічеської та Скадовської ОДПІ внесли до державного бюджету майже 1,2 млн. грн. та 1 млн.грн. військового збору відповідно.

«Не словом, а ділом доводять свою небайдужість до долі країни херсонці. Призначення цього збору покладає особливу відповідальність на платників – кожна гривня має вчасно потрапити за призначенням», - зазначив начальник Головного управління ДФС у Херсонській області Віталій Лазарєв.

Нагадаємо: з 2015 року військовим збором обкладаються зарплата та інші платежі, які входять до фонду оплати праці, а також виграші в лотерею тощо. Ставка оподаткування залишилась на рівні 1,5% об'єкта оподаткування.

Прес-служба ГУ ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон