Чергове підвищення цін для жителів Херсонщини

На споживчому ринку Херсонської області у листопаді ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,4%.

Найбільше (на 4,2%) подорожчали овочі. На 3,6–0,2% зросли в ціні безалкогольні напої, молоко, рис, крупи гречані, макаронні вироби, сир і м'який сир (творог), кисломолочна продукція, олія соняшникова, яйця, хліб, риба і продукти з риби, яловичина та борошно пшеничне. Водночас з цим, на 10% та 8,7% подешевшали цукор і фрукти, а також на 2,9–0,3% стали дешевшими свинина, масло та м'ясо птиці.

Алкогольні напої та тютюнові вироби подорожчали на 0,6%.

Ціни (тарифи) на житло, воду, електроенергію, газ та інші види палива підвищились на 6,2% внаслідок зростання тарифів на гарячу воду, опалення на 43,2%.

Ціни (тарифи) у сфері охорони здоров'я підвищились на 5,5%, в основному, за рахунок збільшення вартості фармацевтичної продукції, медичних товарів та обладнання (на 4,4%) та послуг лікарень (на 10,7%).

У транспортній сфері ціни (тарифи) зросли на 1,7%.

На 4,4–1,2% подорожчали одяг і взуття, предмети домашнього вжитку, побутова техніка та поточне утримання житла, послуги зв'язку, різні товари та послуги, послуги відпочинку і культури та послуги ресторанів і готелів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон