Херсонці вже задекларували понад чверть мільярда доходів

За останніми оперативними даними вже 20,8 тисяч херсонців прозвітували про свої минулорічні статки до податкової служби.

Сума задекларованого ними доходу перевищує 268 мільйонів гривень, - повідомив заступник начальника ГУ Міндоходів у Херсонській області Валерій Шмурянов.

За попередніми розрахунками, після сплати декларантами визначених податкових зобов'язань з ПДФО, місцеві бюджети отримають додатково понад 11 мільйонів гривень надходжень.

Найбільші суми задекларували херсонці, які отримали 96 млн.грн. доходу від спадщини та 33 млн.грн. від продажу нерухомого майна. Іноземні доходи в сумі 0,4 мільйона гривень задекларували 23 мешканця області.

У процесі подання податкової декларації більшість громадян області віддавала перевагу безпосередньому спілкуванню зі спеціалістами центрів обслуговування платників податків. Разом з тим, 25 платників податків Херсонщини подали декларації в електронному форматі.

Нагадаємо: строк подання декларації про доходи спливає 30 квітня 2014 року. До послуг херсонців спеціальний сервіс на єдиному веб-порталі Міндоходів «Декларування оnline».

Прес-служба Головного управління Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон