Вибори в ОТГ на Херсонщині коштуватимуть майже 335 тис. грн.

На підготовку та проведення перших місцевих виборів у двох громадах Херсонській області, які відбудуться 23 грудня, з державного бюджету виділять 334,1 тис.грн. субвенцій.Про це йдеться у постанові ЦВК № 175 від 25 жовтня 2018 року.

Кошти виділяються у рамках субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 23 грудня. У листопаді виділили 167,1 тис.грн, а у грудні - 167,0 тис.грн.

Кошти між херсонськими громадами, у яких 23 грудня відбудуться вибори, розподілили таким чином:

- Милівська сільська об'єднана територіальна громада Бериславського району - 175,7 тис.грн.

- Шляхівська сільська об'єднана територіальна громада Бериславського району - 158,4 тис.грн.

Крім, того, Херсонська область при розподілі субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів 23 грудня 2018 року отримала коштів у обсязі 1,6 тис. грн.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон