Бізнес-перспективи на Херсонщині для переселенців зі сходу та Криму

Оволодіти бізнес-навичками, отримати грант на відкриття власного бізнесу — такі можливості відкриваються для вимушених переселенцівзі сходу та Криму, демобілізованих та людей з інвалідністю завдяки проекту «Економічні можливості постраждалим від конфлікту».

У Херсонській області проект впроваджує ГО ХОЦ «Успішна жінка» за підтримки Українського жіночого фонду «Ukrainian Women's Fund» та USAID.

Пройшовши тренінговий курс і отримавши гранти, вимушені переселенці Олена Мелешко (Луганськ) розпочала у Херсоні власну кондитерську справу, Інна Разумова (Луганськ) зайнялася пошивом корпоративного одягу, а Осман Сафаров (Крим) відкрив автомайстерню. Можливості є, їх треба тільки побачити, впевнені новоспечені підприємці.

Наразі триває реєстрація бажаючих взяти участь у тренінговому курсі з розвитку бізнес-навичок у відкритій групі проекту в ФБ. Тренінгові заняття розпочнуться 27 січня 2018 року в Херсоні. За планом — 10 занять, які будуть проводитися у вихідні дні.

Ірина ЧЕРЕНКОВА
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон