Податкова безпека для сприятливого бізнес-клімату на Херсонщині

Такої думки дотримувалися учасники чергової робочої зустрічі за участі першого заступника начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Ірини Філіппової та начальника Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Ігоря Пастуха, яка відбулася сьогодні у прес-центрі фіскального відомства.

У форматі жвавої дискусії представники обох установ обговорили та запропонували конкретні шляхи спільної взаємодії по організації роботи з легалізації найманої праці в різних галузях економіки нашої області. Це, насамперед, продовження активної роботи по встановленню осіб, які працюють без належного оформлення трудових відносин та сплати податків у сфері автоперевезень під час курортного сезону.

Не залишаться поза увагою і власники маломірних суден, які надаватимуть послуги з перевезення пасажирів річковим та морським транспортом. Під особливим контролем фіскалів області будуть перебувати суб'єкти господарювання, які використовують послуги з надання в оренду персоналу – аутстафінг. Логічним завершенням заходу стали домовленості про обмін інформаційними даними та узгодження плану спільних дій під час проведення курортно-туристичного сезону 2017 року на Херсонщині.

За словами першого заступника начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Ірини Філіппової, так сьогодні, важливо об'єднати зусилля для створення комфортних та безпечних умов пасажирам та водіям на дорогах нашої області. Але головне, навчити херсонців дотримуватися податкової безпеки: отримувати законодавчо встановлену заробітну плату, вчасно сплачувати податки та мати гідне пенсійне забезпечення.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон