Ускладнення погодних умов на території Херсонщини

Шановні жителі Херсонщини! Інформуємо вас про ускладнення погодних умов на території області.

Так, сьогодні 2 січня спостерігається мінлива хмарність. Без істотних опадів. Місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15° морозу, вдень 3° морозу – 2° тепла.

У зв'язку із погіршенням погодних умов Головне управління ДСНС України у Херсонській області звертається до населення із застереженням бути уважними і обережними під час перебування на вулиці.

Водії повинні бути максимально обережними за кермом, обов'язково враховувати погодні та дорожні умови, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції, не перевищувати швидкість, уникати ризикованих маневрів!

За можливістю, утримайтеся від подорожей на далекі відстані. Користуйтесь ременями безпеки. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радимо утримуватись від поїздок під час негоди.

Шановні громадяни! Подбайте про власну безпеку та безпеку оточуючих вас людей. безпечного вам відпочинку.

Головне управління ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон