Лікар помер у лікарні

Завершено розслідування смертельного нещасного випадку з головним лікарем Чаплинської районної лікарні.

Теруправлінням Держгірпромнагляду у Херсонській області завершено спецрозслідування нещасного випадку внаслідок ДТП, у якому загинув головний лікар Чаплинської районної лікарні.

Як з'ясувала комісія зі спеціального розслідування, вранці 15 вересня поточного року лікар виїхав з Чаплинки до Херсона у відрядження. Постраждалий сам сів за кермо службового автомобіля «Сhery Amulet A-15», водій якого був у відпустці. Перед цим лікар пройшов передрейсовий медичний огляд. Транспортний засіб на той момент був у справному стані, про що свідчать результати передрейсового технічного огляду.

Близько 15 год. 30 хв. працівник завершив службові справи у Херсоні та вирушив назад до Чаплинки. В районі 7-го кілометра автодороги Р-47 «Херсон – Нова Каховка – Генічеськ», поблизу с.Сади, Білозерського району, Херсонської області автомобіль лікарні зіткнувся з автомобілем «ЗАЗ VIDO». Двоє людей, що знаходилися у кабіні стороннього авто загинули на місці події. Постраждалого лікаря було доставлено до Херсонської обласної клінічної лікарні, де наступного дня він помер від отриманих травм. На момент ДТП загиблий був тверезим.

Комісія зі спеціального розслідування, створена теруправлінням Держгірпромнагляду, вбачає причину нещасного випадку у порушенні правил дорожнього руху. Нещасний випадок визнано пов'язаним з виробництвом, оскільки потерпілий виконував посадові обов'язки за режимом роботи підприємства, у тому числі у відрядженні.

Також розслідування ДТП та встановлення винних осіб проводиться відділом розслідувань дорожньо-транспортних пригод слідчого управління УМВС України в Херсонській області. По факту дорожньо-транспортної пригоди розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон