На Херсонщині затримали грабіжника-«рекордсмена»

Свого роду кримінальний рекорд встановив мешканець міста Нова Каховка на Херсонщині.

Вийшовши на волю після засудження за крадіжки, 28-річний городянин знову взявся за старе, причому з неабияким «успіхом». Протягом двох місяців він примудрився обікрасти півсотні невеликих продуктових чи промтоварних магазинів у Бериславському, Каховському та Цюрупинському районах області!

Тактика дій у злочинця була нехитрою: він під виглядом звичайного покупця заходив до торгової точки, чекав, поки продавець відволічеться чи вийде у «підсобку» за товаром. Тоді прожогом кидався до каси, хапав виручку і тікав з нею. Прийом виявився доволі успішним: недбалих продавців на долю крадія вистачало, і він розжився кількома десятками тисяч гривень.

Але за описом потерпілих міліція таки вистежила злодія-«рекордсмена», і затримала його саме під час пограбування наступного магазину у Цюрупинському районі області. Спритному грабіжнику «світить» до п'яти років позбавлення волі.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон