Рятувальники Херсонщини 6 разів виїжджали на ліквідацію пожеж

За минулу добу в Херсонській області сталось 6 пожеж. А розпочалась «вогняна естафета» о другій половині дня.

О 14:09 на пульт служби 101 м. Херсона надійшов виклик про загорання у багатоповерхівці на вул. Будьонного. Тут горіло сміття на площі 6 кв. м у шахті ліфта.

О 17:07 надійшло повідомлення про те, що у Скадовську на вул. Комсомольській у приватному домоволодінні зайнялись дрова. Вогонь пошкодив і поряд розташований автомобіль «Ford-Fiesta».

Ще двічі пожежно-рятувальні підрозділи виїжджали на ліквідацію пожеж у Нижньосірогозькому та Нововоронцовському районах, де горіли сараї.

І в 23:11 у Херсоні на вул. Червонофлотській зайнялись домашні речі в будівлі для охоронця на площі 2 кв. м.

З настанням холодів збільшується кількість пожеж у побуті через недотримання правил пожежної безпеки. Перш за все слід звертати увагу на справність електрообладнання та обігрівальних приладів, вимикати їх на ніч, не перевантажувати електромережу, не кидати недопалки у сміттєзбірники, у шахти ліфтів, у місцях, де зберігаються грубі корми, на довгий час не залишати без нагляду малолітніх дітей та літніх людей.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон