У Херсоні рятувальники надавали допомогу у подіях, де учасниками були діти

1 листопада о 15:15 на пульт зв'язку аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС області зателефонувала стурбована жінка і попросила про допомогу.

Приїхавши на вул.Покришева Суворовського району м.Херсона з'ясувалося, що господиня вийшла у справах до сусідки, а двері захлопнулися. А в квартирі на другому поверсі залишилася 1-річна дитина. До того ж, у духовці готувалася їжа, а на плиті у каструлі грілася вода.

Рятувальники дісталися до помешкання через балкон. Добре, що балконні двері були привідкриті у режимі провітрювання. Діставшись до квартири, рятувальники переконалися, що дитина спить і з плитою все гаразд.

Того ж дня о 18:20 цей же підрозділ викликали до с.Приозерне Комсомольського району в обласному центрі. Тут сталася надзвичайна подія іншого плану. Бабуся сама залишилася наглядати за двома внуками 4 і 8 років.

Старший хлопчик грався на комп'ютері і так захопився, що умудрився застромити лікоть лівої руки разом зі шторою у батарею централізованого опалення. Коли рятувальники прибули за місцем виклику, то їм довелося спостерігати нервову обстановку: дитина з переляку дуже кричала, бабуся знаходилася в істеричному стані. Їм вдалося без травмування вивільнити руку дитини і, порадивши накласти холодний компрес, повернулися до підрозділу.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон