На Херсонщині напали на «Свободу»

Минулої суботи, 11 жовтня в Каховці агресивний громадянин напав на двох агітаторів – жінку й чоловіка, які поширювали друковану продукцію в наметі ВО «Свобода».

Нападник ображав їх, зневажливо висловлювався про українців та українську державу, погрожував, мовляв, розправиться з «бандерівцями», завдав агітаторам фізичних ушкоджень.

Уповноваженому представникові ВО «Свобода» у 185-му виборчому окрузі, свободівцю Андрієві Юзваку, який саме під'їхав до намету, вдалося затримати зловмисника і передати його в руки правоохоронців.

Народний депутат України Олег Панькевич розцінив цей напад, як провокацію, спрямовану не тільки проти ВО «Свобода», а й усіх патріотичних сил: «Цей інцидент принижує гідність українців, він містить ознаки кримінального злочину за статтею «перешкоджання здійснення виборчого права». Я готую депутатське звернення на ім'я начальника Головного управління МВСУ в Херсонській області з проханням взяти цю справу під особистий контроль», - зазначив Олег Панькевич.

«Політична Херсонщина»

На фото ПХ: один з агітаційних наметів ВО «Свобода» в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон