В Херсоні вуличного грабіжника оперативно затримали завдяки системі відеоспостереження

Херсон, грабіж, поліція
Жертвою грабіжника стала 23-річна студентка. Зухвалий злочин зафіксувала камера відеоспостереження. Упродовж кількох годин поліцейські затримали зловмисника.

До поліції звернулась 23-річна дівчина, яка розповіла, що вранці йшла з подругою в навчальний заклад. Ззаду до неї підбіг невідомий чоловік, зірвав з шиї золотий ланцюжок і втік. На місці скоєння злочину оперативники Херсонського районного відділу поліції переглянули записи з відеокамер, встановлених поблизу.

На записах вони побачили, як підозрюваний зриває з шиї потерпілої ланцюжок та тікає. Зловмисника одразу впізнали. Ним виявився 54-річний херсонець, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за пограбування. Упродовж кількох годин поліцейські затримали чоловіка за місцем його проживання. Зірваний ланцюжок він встиг продати. Наразі поліцейські встановлюють місце його збуту.

Зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років). Триває досудове слідство. Нині правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон