У Херсоні поліцейські затримали серійну грабіжницю

Херсон, грабіж, поліція
У вчиненні грабежу та серії кишенькових крадіжок поліцейські обґрунтовано підозрюють 31-річну мешканку області. Жінка викрадала гаманці з сумок у людних місцях. Однак, зловмисницю викрили та ще й зафіксували камери спостереження. Наразі їй загрожує 6 років позбавлення волі.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 34-річна мешканка мікрорайону ХБК. Жінка розповіла, що на місцевому ринку невідома жінка витягнула з її сумки гаманець з документами, банківськими картками та грошима в сумі близько 6 тисяч гривень. Заявниця намагалась наздогнати грабіжницю, але та швидко втекла. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Херсонського районного управління поліції.

Потерпіла детально описала поліцейським зовнішність та одяг правопорушниці. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці опитали ймовірних свідків події та з’ясували напрямок втечі зловмисниці. Далі співробітники поліції встановили камери на шляху фігурантки, які зафіксували пресування зловмисниці.

Як розповів начальник відділу поліції №1 Херсонського районного управління поліції Олександр Воропаєв, оперативники переглянули записи з камер спостереження і впізнали жінку. Зловмисниці 31 рік. Вона неодноразово судима за майнові злочини. Також наразі встановлено, що фігурантка причетна ще до чотирьох крадіжок, вчинених на території мікрорайону.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Також правоохоронці перевіряють причетність жінки до інших аналогічних злочинів на території міста та області. Досудове розслідування триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон