На Херсонщині учениця коледжу знущалася з вчителів

булінг, коледж, каховка
В поліцію надійшло колективне звернення від адміністрації одного з навчальних закладів Каховського району. Педагогічний колектив просив вплинути на поведінку 16-річної учениці, яка принижувала гідність вчителів перед іншими дітьми та підбурювала учнів на негідну поведінку.

На звернення негайно відреагували працівники ювенальної превенції, які поспілкувалися і з керівництвом навчального закладу, і з самою дівчинкою, її рідними та однокласниками. Зі слів вчителів, учениця на усі зауваження реагувала зухвало, принижувала гідність викладачів перед іншими учнями, висловлювала неповагу до дорослих, ігнорувала прохання вчителів, провокувала суперечки. Це негативно впливало на здоров’я та моральний стан викладачів. Адміністрація проводила з дівчинкою виховну роботу, але це ніяк на неї не вплинуло.

Однокласники дівчини розповіли поліцейському, що їм спокійніше та легше навчатися, коли дівчина відсутня на уроках. Зі слів дітей, усіма своїми діями вона висловлює неповагу до вчителів.

Ювенальний поліцейський спілкувався з неповнолітньою у присутності її тітки. Дівчина не змогла пояснити причини своєї поведінки, але обіцяла виправитися. У відношенні 16-річної учениці був складений адміністративний протокол по булінгу у відношенні вчителів. Для корекції поведінки дівчини її рідним порадили звернутися до психолога. У своє чергу, ювенальні поліцейські продовжать проводити з неповнолітньою виховну роботу.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон