На Херсонщині підлітки пограбували торговельний ларьок

ларьок, підлітки, пограбування
В Каховці двоє неповнолітніх хлопців викрали з торгівельного ларька продукти харчування на суму близько тисячі гривень. Упродовж декількох годин поліцейські встановили зловмисників. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження.

В ніч з неділі на понеділок в чергову частину територіального підрозділу поліції м. Каховка зателефонував місцевий мешканець. Чоловік розповів, що почув якийсь гуркіт на вулиці і вийшов подивитись, що трапилось. Він побачив, як четверо підлітків копирсаються поблизу торгівельного ларька, розташованого неподалік від його подвір’я. Помітивши заявника, троє неповнолітніх втекли, а одну дівчину чоловік затримав.
На місці події поліцейські поспілкувались з дівчиною. Неповнолітня зізналась правоохоронцям, що двоє її знайомих зламали ролету, проникли в приміщення ларька та викрали звідти цілий пакет продуктів.

Поліцейські встановили особи неповнолітніх та їх адреси проживання. Обом юнакам по 16 років. Хлопці вже потрапляли в поле зору правоохоронців. Під час обшуку будинку одного із підозрюваних поліцейські виявили частину викрадених продуктів. Сума завданих збитків становить близько тисячі гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання на строк від трьох до шести років позбавлення волі. Наразі відносно неповнолітніх вирішується питання процесуального рішення та притягнення осіб до відповідальності.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон