Херсонські прикордонники спіймали браконьєра з уловим на мільйон гривень

браконьєр, сітка, прикордонники
Поблизу села Красне Скадовського району Херсонської області прикордонники відділу «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону спільно з інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля виявили громадянина України, який на маломірному плавзасобі незаконно ловив у Чорному морі рибу та крабів. За допомогою месинової сітки браконьєр спіймав 3 білуги, 3 камбали, одного осетра та 14 крабів, які занесені до Червоної книги України. Загальна сума збитків державі складає понад 1 мільйон 118 тисяч гривень.

Ще двох браконьєрів на маломірному плавзасобі з уловом на 30 тисяч гривень виявили прикордонники відділу «Чонгар» на узбережжі Утлюцького лиману Азовського моря.

З 20 березня 2021 року на Херсонщині розпочались оперативно-профілактична операція «Узбережжя-2021», спрямована на недопущення порушення державного кордону, прикордонного режиму та на протидію незаконному вилову живих водних ресурсів. Заходи проводяться у взаємодії з Державною екологічною інспекцією, Державним агентством рибного господарства та Національною поліцією України, повідомляє прес-служба Херсонського прикордонного загону.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон