На Херсонщині сталася пригода на кризі

пригоди, крига, діти
Пригоди на тонкій у лютневу відлигу кризі на Херсонщині чи не в половині випадків закінчуються трагічно для їх учасників, пише Голос України.

Нещодавній приклад: у селищі Велика Олександрівка двоє захмелілих чоловіків йшли під вечір додому, і їм закортіло "зрізати шлях" через замерзлу річку Інгулець. Та рухалися вони просто понад руслом, де стрімка течія підмила лід, і обидва провалилися.

При цьому 22-річний учасник ризикованої прогулянки потонув - та ж згубна течія затягла його на чотириметрову глибину. А його 34-річного приятеля в останній момент спромоглися витягти рятувальники ДСНС і поліцейські: він потрапив до лікарні із переохолодженням.

Дивом залишилися живі ще двоє учасників схожої забавки у Херсоні. Тут двоє 8-річних хлопців вибралися на лід Дніпра неподалік парку Слави. Та під їхньою вагою він тріснув, крижина з хлопцями відірвалася й попливла на глибину. Довго на ній школярі не втрималися б, але, на щастя, їх помітив мешканець приватного житлового будинку по сусідству.

За допомогою друзів він витягнув з двору свого дюралевого човна, і поплив до переляканих хлопчаків, вигрібаючи шматком дошки. З криги чоловік їх зняв і відвіз на суходіл. Імпровізовану рятувальну операцію ще й зняла на відео дружина мужнього містянина. Ролик виклали в соціальні мережі, тож тепер усі учасники історії у Херсоні "прокинулися знаменитими".
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон