Поліцейські розкрили жорстоке вбивство в Голій Пристані

вбивство, гола пристань, поліція

8 грудня близько 15:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що в одному з будинків у м. Гола Пристань лежить чоловік зі слідами насильницької смерті. На місце події негайно виїхали поліцейські районного підрозділу та працівники карного розшуку обласного главку поліції. Поліцейські провели необхідні оперативно-розшукові заходи і встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Наразі підозрюваному повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що загиблим є 51-річний власник будинку. Правоохоронці поспілкуватись з сусідами вбитого та з’ясували, що в будинку чоловік проживав один, але здавав в оренду свою літню кухню дівчині та її 21-річному брату. Молодик був наркозалежним і зі слів місцевих мешканців часто влаштовував скандали. В той вечір сусіди також чули чоловічі крики, тому в першу чергу під підозру потрапив саме винаймач. Однак за місцем проживання його не було.

Під час встановлення місцезнаходження підозрюваного поліцейські з’ясували, що молодика вже більше доби ніхто із сусідів не бачив. На його пошуки було орієнтовано декілька пошукових груп. Поліцейські перевірили автостанцію, опитали водіїв маршруток і таксі, відпрацювали навколишні села, але ніхто хлопця не бачив. Також поліцейські встановили коло наркозалежних, з якими міг спілкуватися молодик. В одному з будинків таких знайомих його й розшукали.

Як розповів начальник управління карного розшуку обласного главку поліції Денис Карімов, підозрюваний зізнався у вчиненні зчочину. З його слів в той день власник будинку напився, почав скандалити. Молодик на той час почувався погано і крики орендодавця його почали дратувати. Він пішов в будинок, схопив пательню і вдарив господаря по голові, а потім завдав ще кілька ударів палкою. Після того, як господар перестав дихати, зловмисник відтягнув тіло у літню кухню, а сам вирішив сховатись у знайомих.

Наразі підозрюваному повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. За скоєння навмисного вбивства зловмиснику може загрожувати 15 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Фото ілюстраційне


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон