В Херсонській області поліцейські порушили кримінальне провадження щодо дівчат, що побили подругу

поліція, бійка, дівчата
Відео, на якому зафіксовано, як дві дівчини б’ють іншу було виявлене поліцейськими під час моніторингу мережі Інтернет. Поліцейські встановили всі обставини конфлікту між неповнолітніми. Наразі відкрите кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб.

Події, зафіксовані на відео відбувались 23 жовтня у Білозерському районі. Поліцейські того ж дня зареєстрували вказану подію у встановленому порядку. Правоохоронці встановили всіх осіб, що брали участь або були присутні під час бійки. Для надання пояснень та прийняття рішення всі учасники бійки разом з батьками були запрошені до відділення поліції. Причиною конфлікту стало те, що 12-річна потерпіла образила словесно одну з хуліганок, тому дівчата зустрітись для вирішення конфлікту, але розмова переросла у бійку. Дівчатам, що ображали неповнолітню 13 та 11 років.

Як зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов, - «В ході спілкування з батьками потерпілої дівчини виявилось, що подібні конфлікти з даними підлітками відбуваються не в перше, але батьки не хотіли звертатись до поліції. Якби відео зі знущаннями не потрапило б до соціальних мереж кривдниці залишись без покарання. Я звертаюсь до всіх батьків! Якщо ви знаєте, що вашу дитину ображають обов’язково зверніться до поліції та не замовчуйте дані факти».

Після проведення необхідних слідчих дій було відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Досудове розслідування триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон