У мешканця Херсонщини вилучили кілограм сушеної коноплі

конопля, наркотики, поліція
Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю у Херсонській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України отримали інформацію, що мешканець Чаплинського району зберігає наркотичні засоби.

Оперативники боротьби з наркозлочинністю та слідчі Новокаховського відділу поліції, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, провели за місцем мешкання 46-річного чоловіка, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, санкціонований обшук. В ході огляду території домоволодіння фігуранта поліцейські виявили та вилучили майже кілограм висушених рослин конопель, які чоловік зберігав у картонних коробках. Усе вилучене було направлено на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі поліції Херсонщини розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон