Полицейскі знайшли зниклих поблизу Херсону хлопців

хлопці, поліція, зникнення
Двоє друзів віком 12 та 13 років зникли у с.Чорнобаївка Бізозерського району Херсонської облласті. Сьогодні вранці хлопці пішли з місця навчання, про своє місцеперебування нікого не попередили та на зв'язок не виходили.

На пошуки школярів орієнтували працівників ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції міських відділень поліції і ГУНП, які відпрацьовували передмістя Херсона та обласний центр. Орієнтування з прикметами дітей розіслали всім пішим та мобільним нарядам.Поліцейські спілкувалися з друзями та знайомими хлопчиків, обстежили зони відпочинку. Від друзів зниклих стало відомо, що хлопці збиралися поїхати у с.Текстильне. Туди негайно направилися ювенальні та дільничні поліцейські, через дві години від початку пошуків вони виявили хлопців, які гуляли на вулиці. З дітьми було все добре.

Неповнолітні пояснили , що просто хотіли погуляти і незабаром планували повернутися додому. З хлопцями поліцейські провели профілактичну роботу для запобігання подібних випадків у майбутньому.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон