В Олешківському районі у власній оселі пограбували жінку

Олешки, грабіж, розслідування
Поліцейські розкрили злочин - грабіж з проникненням до будинку в селі Великі Копані Олешківського району Херсонської області.

До жінки прийшов невідомий чоловік та почав стукати у двері будинку. Відчинивши, потерпіла побачила невідомого у балаклаві. Зловмисник одразу почав вимагати у жінки гроші. Отримавши бажане чоловік втік, а потерпіла подзвонила до поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника та повідомили йому про підозру.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, потерпіла описала поліцейським прикмети зловмисника. Оперативники провели оперативно-розшукові заходи та через декілька діб встановили особу підозрюваного, який того ж дня продав мобільні телефони жительці району.

Зловмисником виявився 31-річний чоловік, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Чоловік тільки 3 місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, але не став на шлях виправлення. Він пояснив, що йому потрібні були гроші для власних потреб, тому вирішив знову піти на злочин.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Слідчі направили клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Суд підтримав слідчих та задовольнив клопотання. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон