На херсонському курорті скоєно напад на журналістку центрального телеканалу

журналістка, напад, поліція

Вчора до поліції Херсонської області на спецлінію «102» надійшло повідомлення від журналістки одного з центральних телеканалів про неправомірні дії невідомих осіб у с. Залізний Порт Голопристанського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Голопристнського відділення поліції. За попередніми даними, журналістка працювала над сюжетом про роботу закладів харчування. В одному з кафе працівника ЗМІ почали штовхати та виганяти невідомі люди.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Наразі поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Фото: Залізний Порт, набережна

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон