У Херсоні знову прорвало каналізацію

Херсон, аварія, каналізація
На каналізаційному колекторі по проспекту 200 років Херсона сталася нова аварія - трубу прорвало в ще одному місці. Зараз там працюють спеціалісти міськводоканалу, функції замовника покладено на управління капітального будівництва.

Головний інженер Херсоснького міськводоканалу Олексій Савченко розповів, що руйнація колектору продовжується: "На даному етапі викопані три стартових котловани. І методом гідродинамічної прочистки було встановлено пошкодження ще однієї ділянки даного колектора.

На даний час колектор працює в аварійній ситуації, в аварійному режимі. Проводиться цілодобове перекачування стоків у жителів даного району. Також хочу повідомити, що на даний час у зв’язку з такими погодними умовами починають руйнуватися стартові котловани".

Трубу прорвало у новому місці. Виконувач обов’язків керівника управління капітального будівництва Денис Холодов говорить ремонтуватимуть не всю аварійну ділянку колектора: "Було підраховано усю аварійну ділянку цього колектора, це 600 метрів, яка потребує ремонтних робіт, але прийнято рішення про виконання робіт на першочергових ділянках, які зруйновано, це близько 230 метрів. Викопані котловани закріпили та вони все одно руйнуються…"


Зараз на місці працюють фахівці міськводоканалу. Роботи із ремонту колектора ще не розпочалися, хоча за словами Дениса Холодова, з резервного фонду міського бюджету на першочергові заходи з ліквідації наслідків аварії на каналізаційному колекторі передбачено трохи більше півтора мільйони гривень.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон