В Херсоні взято під варту черкащанина, що доправив до міста сотні закладок з наркотиками

підозра, наркотикки, закладки
Херсонською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру 20-річному черкащанину у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів, вчинене повторно). Також за клопотанням прокурорів суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, підозрюваний приїхав до м. Херсона з метою розповсюдження так званих «закладок» на території міста. Викрити злочинну діяльність чоловіка вдалось під час виїзду працівників поліції на виклик щодо порушення громадського порядку. У ході поверхового огляду у фігуранта виявили 391 згорток з кристалоподібною речовиною, схожою на метадон. Того дня особу було затримано, а вилучене скеровано на експертизу.

За зберігання і збут наркотичних засобів чоловіку загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон