В Новій Каховці поліція упіймала кульгавого грабіжника

нова каховка, лікарня, злодій
Злочин стався вдень біля лікарні у місті Нова Каховка. Родина місцевих жителів приїхала до медзакладу на автомобілі «Опель» і залишила незачиненим вікно. Поки власники розмовляли біля автіки, з іншого боку до автомобіля підійшов невідомий, витягнув з салону жіночу сумочку, де знаходилися гроші та документи, після чого втік. Потерпілі не змогли наздогнати зловмисника.

Свідки надали поліцейським прикмети злодія, якого незадовго до злочину бачили в лікарні. Чоловік ходив по медзакладу і кульгав, заглядав у палати, але по допомогу не звертався. Потім пішов з лікарні та був на вулиці, поки не скоїв грабіж.

За прикметами працівники Новокаховського відділу поліції встановили особу підозрюваного. Ним виявився 44-річний житель Бериславського району, неодноразово судимий за майнові злочини. Нині місцезнаходження чоловіка встановлюється. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон