На Херсонщині до лікарні доправили побите та замордоване немовля

дитина, полція, лікар, лікарня

Сьогодні в Каланчацьке відділення поліції звернувся лікар дитячого відділення Чаплинської районної лікарні. Медпрацівник повідомив, що вчора із с. Новопалівка у заклад доставили двомісячну дитину в тяжкому стані з гематомою та переохолодженням. Лікарями було прийнято рішення доставити хлопчика в Херсонську дитячу обласну клінічну лікарню, де наразі йому надають усю необхідну допомогу. За місцем мешкання неповнолітнього одразу виїхала слідчо-оперативна група районного підрозділу поліції.

На місці правоохоронці з’ясували, що вчора під час відвідування родини службою у справах дітей, інспектори виявили двомісячного хлопчика з синцем на голові. Також дитинка на вигляд була знесилена та з нестатком ваги. Тому соціальні працівники викликали карету «швидкої» і немовля доставили у лікарню.

Працівникам поліції стало відомо, що в родині знаходяться ще четверо дітей. Сім’я вже кілька років перебуває на обліку в службі у справах дітей, як родина, що опинились у складних життєвих обставинах. Також батьки вже мали кілька адміністративних протоколів про неналежне виховання дітей.

За словами т.в.о. начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталія Сайфутдінова, за даним фактом слідчими Каланчацького відділення поліції в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ст.166 Кримінального кодексу України «Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування». Триває досудове розслідування. Наразі правоохоронцями готується подання в службу у справах дітей про вилучення всіх п’ятьох дітей з неблагополучної родини.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон