В Херсонській області поліція упіймала безробітного на кражі скутера

угон, мопед, скутер, скадовськ
Вчора близько опівдня в Скадовське відділення поліції звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомий зловмисник проник у під’їзд багатоквартирного будинку та викрав мопед «Honda Tact», який зберігався на першому поверсі за зачиненою металевою решіткою.

Правоохоронці підрозділу одразу розпочали опитувати мешканців, які живуть неподалік, і отримали інформацію, що до скоєння злочину може бути причетний 25-річний місцевий житель. Поліцейські встановили коло його знайомих та дізналися, що одному з них підозрюваний вранці прикотив розшукуваний мопед для продажу.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, зловмисник пояснив, що постійного заробітку не має. Перебуваючи тієї ночі в стані алкогольного сп’яніння, чоловік міркував, де взяти гроші. І згадав, що в одному з під’їздів власник залишає свій скутер. Чоловік вирішив викрасти та продати мопед, а гроші витратити на власні потреби.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Проводиться досудове розслідування. Чоловікові може загрожувати 8 років ув’язнення.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон