Житель Херсонщины проведет 7 лет за решеткой за убийство работника

вбивство, суд, працівник
Злочин стався у жовтні минулого року в одному з сіл Голопристанського району. В місцеве відділення поліції звернувся фермер, який займався вирощуванням сезонних овочів у теплицях. Чоловік розповів, що біля гаража на території свого домоволодіння виявив мертвим 47-річного чоловіка, який працював у нього по найму. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду поліцейські виявили на трупі кілька ножових поранень в області шиї. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство".
Поліцейські опитали всіх працівників теплиці, які підробляли у фермера. Під підозру потрапив 57-річний чоловік, з яким у потерпілого постійно виникали конфлікти.

Під час допиту чоловік зізнався поліцейським, що ввечері вживав із загиблим спиртні напої. Між ними раптово виникла сварка, яка переросла у бійку. Підозрюваний схопив зі стола кухонний ніж та наніс кілька ударів у шию товаришу. Після скоєного зловмисник залишив пораненого на землі та пішов спати.

Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому злочині та присудив йому 7 років ув'язнення.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон