На Херсонщині поліцейські розшукали та повернули додому 110 дітей

карантин, поліція, підліток
В поліцію надійшло повідомлення, що в Херсоні з будинку сімейного типу пішов 15-річний хлопець і не повернувся. Опікун розповіла, що підліток відпросився погуляти і більше на зв'язок не вийшов.

На пошуки хлопця були орієнтовані працівники ювенальної превенції та міських відділень поліції. Правоохоронці перевіряли двори, парки та покинуті будівлі. Вранці наступного дня підлітка побачили на вулиці в компанії однолітків. З хлопцем було все добре. Він пояснив, що йому набридло сидіти вдома і він захотів зустрітися з друзями.

З неповнолітнім ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду, а також нагадали про важливість дотримання карантинних заходів.
Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, всього з початку року правоохоронці розшукали та повернули додому 110 дітей, для пошуку 107 з них поліцейським знадобилася лише доба.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон