В Херсонській області зловмисник пограбував жінку у її квартирі

кража, квартира, берислав

Жертвою зловмисника стала жителька міста Берислав. Дівчина пояснила поліцейським, що повернулася з роботи додому, слідом за нею зайшла родичка і не щільно зачинила вхідні двері. Цим і скористався зловмисник. Коли господарка почула шум у коридорі, то вибігла з кухні і побачила навстіж відчинені двері та зникнення сумочки з документами.

Працівники Бериславського відділу поліції провели поквартирний обхід та поспілкувалися з жителями будинку. Правоохоронці встановили, що до одного з мешканців саме в час, коли сталася крадіжка, приходив гість. Поліцейські встановили місце проживання цього чоловіка. На час візиту працівників поліції він був у стані алкогольного сп’яніння і відпочивав. Сумку заявниці виявили у сараї.

Зловмиснику 38 років і він раніше судимий за майнові злочини. Чоловік розповів, що коли спускався сходами, то помітив відчинені двері однієї з квартир. Він відчинив їх і побачив у передпокої жіночу сумку, яку схопив та втік.

Нині сумку повернуто законній власниці. Відкрите кримінальне провадження з ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон