В Херсонській області вночі зникла молода матір з дитиною

матір, поліція, дитина, зникнення

Повідомлення про зникнення 21-річної жінки з однорічною донькою у Генічеський відділ поліції надійшло від голови родини. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння і не міг чітко визначитися, о якій саме годині зникли жінка з дитиною. Він лише пояснив, що прокинувся на світанку, а дружини і доньки вже не було в домі. Він чекав їх до обіду, а потім звернувся в поліцію.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Ярослав Шанько, пошуки ускладнювало те, що родина немісцева – вони нещодавно переїхали у Генічеський район із Запорізької області.

- Ми попросили допомоги у своїх колег із Запоріжжя і вони перевіряли коло старих знайомих родини. У Генічеському районі пошуки охопили кілька навколишніх сіл, проводилися подворові обходи, які і дали результат. Жінку з донькою розшукали в будинку її нових знайомих, з нею та малечею було все добре, - зазначив Ярослав Шанько.

Жінка пояснила, що напередодні посварилася з чоловіком і вирішила на деякий час піти з дому. Вона взяла доньку і поїхала у сусіднє село до знайомих, чоловіка про це не попередила. Нині молоду матір з дитиною поліцейські відвезли додому, з нею та її чоловіком провели профілактичну бесіду.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон