На Херсонщині поліцейські врятували 14-річну дівчинку

дівчинка поліція мати подруга
Подія сталася в місті Берислав, де увагу перехожих привернула дівчинка-підліток у брудному одязі. Вона просила у людей їжу та заходила погрітися в магазини. Небайдужі громадяни зателефонували в поліцію. Ювенальні поліцейські з’ясували, що мати залишила доньку у подруги, а та вигнала її з дому.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, дитину правоохоронці відвезли до лікарні для обстеження. Там дівчинка розповіла, що нещодавно переїхала з мамою з Миколаївської області до міста Нова Каховка. Потім мати сказала їй, що повертається на роботу до Миколаєва, а її залишила у малознайомої жінки в місті Берислав. Ця жінка вигнала дівчинку з дому і вона залишилася на вулиці.

- Ми зв’язалися з мамою неповнолітньої, але вона пояснила, що не може повернутися до доньки, тому що працює. Тож до завершення обстеження дівчинка залишатиметься в медзакладі, а потім її помістять у центр соціально-психологічної реабілітації дітей, - зазначив Ярослав Шанько. – Окремо хочу подякувати тим громадянам, хто не пройшов повз розгублену дитину і не залишив її в небезпеці. Шановні громадяни! У будь-якій підозрілій ситуації завжди телефонуйте в поліцію, ми відреагуємо та допоможемо!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон