Геніческькі поліцейські встановили злочинця, що скоїв напад на підприємця

Злочин стався 14 грудня минулого року в м. Генічеськ. Близько третьої ночі поблизу одного з кафе невідомий зловмисник забризкав з газового балончика обличчя перехожого та викрав у нього з кишені близько 2 тисяч гривень і втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу нападника. Наразі проводиться досудове розслідування. За скоєння грабіжу підозрюваному може загрожувати 6 років ув'язнення.

Потерпілий 35-річний приватний підприємець не запам'ятав жодної прикмети нападника. Працівники карного розшуку райвідділу провели значний обсяг оперативної роботи і встановили, хто причетний до скоєння злочину.

Як розповів т.в.о. начальника Генічеського відділу поліції Юрій Хозинський, зловмисником виявився раніше судимий за скоєння крадіжок 27-річний місцевий мешканець. Навесні у нього закінчився термін відбування покарання. Після цього чоловік постійної роботи не має, перебивається спадковими заробітками. І помітивши тієї ночі, що з кафе напідпитку вийшов добре одягнений чоловік, підозрюваний вирішив його пограбувати. Наразі йому повідомлено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 ККУ. За грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон