Каховські оперативники затримали вуличного грабіжника завдяки камерам відеоспостереження

Жертвою злочину стала 36-річна жителька одного з сіл Каховського району.

Ввечері жінка поверталася додому на автобусі. На зупинці разом з нею вийшов невідомий чоловік і попрямував слідом. У темному провулку невідомий сильно штовхнув жінку і вирвав у неї з рук сумку, після чого втік. Зі слів потерпілої, в сумці було 3000 гривень зарплатні її чоловіка, мобільний телефон і банківські картки.

В центрі села встановлені камери зовнішнього відеоспостереження, які зафіксували обличчя зловмисника та його особливі прикмети: яскравий рюкзак. Також поліцейські встановили пасажирів автобуса, в якому їхала потерпіла. Один з них упізнав зловмисника і сказав, що він мешкає у Каховці. В подальшому, після проведення оперативно-розшукових заходів, поліцейські встановили особу невідомого. Ним виявився 45-річний чоловік, який раніше потрапляв у поле зору оперативників за наркозлочини.

Працівники поліції затримали підозрюваного за місцем його проживання. У нього виявили рюкзак та одяг, які були на ньому в момент скоєння грабежу. Чоловік пояснив, що гроші витратив, а сумку викинув у кущі. Правоохоронці знайшли сумку та повернули жертві. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон