Херсонець сів за руль п'яний після позбавлення його судом права керування автомобілем

Херсонець керував напідпитку вдруге після рішення суду позбавити його права керування

В Олешках вчора близько 16-ї години патрульні помітили як автомобіль Toyota Land Cruiser виїхав із вулиці Першотравневої, не виконавши вимоги дорожніх знаків і розмітки. Інспектори наздогнали порушника та зупинили.

У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Той не заперечував вживання спиртного. Зі слів чоловіка, пив горілку. Громадянин погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Результат перевірки – 0,92 проміле, що перевищує допустиму норму майже в 5 разів.

Також патрульні встановили, що водій вже позбавлений права керування рішенням суду. Він вуе не вперше дозволяв собі сісти за кермо напідпитку. Тож інспектори склали на 39-річного херсонця адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка позбавлена такого права) та ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП.

Загалом від початку року патрульні задокументували 42 випадки повторного керування у стані сп'яніння після винесення судом рішення про позбавлення цього права у зв'язку з перебуванням за кермом у нетверезому стані. Ще троє порушників вчиняли це порушення втретє протягом року.

Патрульная полыція Херсонскої області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон