"Епідемія" угонів на Херсонщині: як водіям уберегти свій мототранспорт

Здебільшого причинами незаконного заволодіння транспортними засобами є безпечність власників.

Лише за минулі вихідні троє мешканців Херсонщини залишились без свого двоколісного транспорту. Наразі поліція встановлює місцезнаходження мототранспорту та зловмисників, які ними незаконно заволоділи.

Так, вчора близько 12:00 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 42-річна мешканка Нової Каховки. Жінка розповіла, що вночі невідомі угнали її мопед «Honda», який вона залишила на подвір'ї своєї багатоповерхівки.

В суботу з аналогічною заявою в поліцію звернувся 33-річний мешканець смт Горностаївка. Чоловік на мопеді «Honda Dio» приїхав в гості до знайомого та припаркував його на вулиці біля воріт. А коли заявник зібрався їхати додому, двоколісний «товариш» зник.

Також в цю ніч зловмисники угнали мотоцикл «Іж Планета-4» у 29-річного херсонця, який він залишив на всю ніч біля під'їзду свого будинку.

Щоб вберегти мототранспорт від угону поліція Херсонщини в черговий раз радить їх власникам дотримуватись наступних порад:

- якщо ви мешкаєте у приватному секторі не залишайте свій транспортний засіб на вулиці – зачиняйте його в гаражі або іншому підсобному приміщенні з надійними замками;
- якщо ви живете у багатоповерхівці користуйтеся послугами стоянок та парковок, що охороняються;
- обладнайте свій транспортний засіб сигналізацію, бажано зі зворотним зв'язком;
- блокуйте кермо або встановіть протиугінний замок на гальмівний диск, що захищає від провертання коліс.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон