У Нововоронцовському районі поліцейські викрили лікарняного крадія

У приміщенні Новоронцовської районної лікарні на Херсонщині з палати у пацієнта невідомий вкрав банківську картку, з якої зняв 6000 гривень. Заявник був у розпачі і повідомив, що ці гроші відкладав на лікування.

Працівники Нововоронцовського відділення поліції встановили, що сторонні люди до відділення лікарні потрапити не могли, тож розпочали перевірку пацієнтів та персоналу. Під підозру потрапив один з пацієнтів – 52-річний житель району. Він жалівся, що не має грошей на ліки і спиртне. А наступного дня, коли заявник виявив крадіжку, цей чоловік пішов з медичної установи, розрахувавшись за лікування у повному обсязі.

За місцем свого проживання підозрюваний не з'являвся, була інформація, що він втік у Запорізьку область. Коли чоловік повернувся додому, поліцейські затримали його і він зізнався у скоєному. Пояснив, що не міг втриматися від крадіжки у сусіда по палаті. Частину грошей сплатив за лікування, а решту витратив на спиртні напої. Наразі чоловік відшкодував потерпілому збиток.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ст.357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» КК України. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до трьох років.

Поліція Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон