П’яні пригоди на Херсонщині бідою закінчилися

Ніяк не вдається триматися подалі від транспорту у стані алкогольного сп'яніння пішоходам на Херсонщині.

У селі Стрілковому Генічеського району добряче підпилий чолов'яга вибрався під вечір з місцевого кафе, і побрів дорогою додому, не звертаючи уваги на численні автомобілі. Як і слід було чекати, під один з них він незабаром потрапив – удар бампером переламав йому обидві ноги.

Ще «веселіше» покатався на автобусі маршруту № 29 у Херсоні 32-річний мешканець обласного центру. На вулиці Марії Фортус «піддатий» пасажир просто випав з дверей громадського транспорту, від зіткнення із твердим асфальтом отримавши черепно-мозкову травму та поранення лоба й скроні. Тож замість потрапити додому, городянин рушив до обласної клінічної лікарні. Щоправда, вже не на автобусі, а в салоні машини «швидкої допомоги».

Хоча від пішоходів із любов'ю до пиятики не відстають і деякі недолугі кермувальники. На мотофестивалі «Тачанка» у Каховці 35-річний байкер відстав від колони інших учасників урочистого пробігу, і на вулиці Мелітопольській просто впав зі свого мотоциклу, розбивши обличчя до крові, та «набувши» черепно-мозкову травму.

Мабуть, у вигляді такого собі «фестивального бонусу» він отримає ще й адміністративний протокол за водіння у нетверезому стані.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон