У Новій Каховці на Херсонщині молодик порізав батьків

Хотів нарізати хліба, а замість цього...підрізав рідних батьків. У Новій Каховці молодий городянин після повернення з прогулянки додому сів вечеряти.

І щойно узяв до рук кухонного ножа, аби відкраяти скибку хліба, як мати почала давню розмову, докоряючи синові за розлучення з дружиною, та покладаючи всю провину на нього. Ці докори ще раніше молодику просто остобісіли – тим паче, він сам дуже переживав, що жінка пішла від нього з малою дитиною. Не контролюючи себе через раптовий напад люті, син заскочив у кімнату із тим самим ножем, яким різав буханець. І встромив його матері просто в груди – та захлинулася кровю. Батько хотів захистити близьку людину, але за хвилину і сам отримав таке ж поранення.

Лише коли напад люті відступив, городянин почав намагатися виправити те, що накоїв: особисто викликав поліцію та «швидку допомогу». Його батьків ушпиталили. Та на щастя для немолодих уже пацієнтів, глибокі колото-різані поранення виявилися легкими: сильні удари ножа якимось дивом не зачепили жодного важливого органу чоловіка та жінки. Тільки тому обидва вижили, а їхнього сина не взяли під арешт.

У ході слідства він навідував рідних у стаціонарі, купував їм ліки – словом, робив усе, аби його вибачили. Зрештою, так і сталося: мати й батько погодилися на мирову із сином, котрий заледве не став їх убивцею. З огляду на примирення сторін та щиросердне каяття підсудного, міський суд Нової Каховки обмежився досить м'яким покаранням для винуватця кровопролиття.

За вироком, той отримав п'ять років позбавлення волі, але з трирічним випробувальним терміном. І якщо за ці три роки знову не порушить закону, то залишиться на волі.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон