Отримав пенсію і позбувся хати селянин на Херсонщині

Маленьке свято з нагоди отримання пенсії заледве не коштувало життя чоловіку на Херсонщині.

У селі Петрівка Генічеського району області 64-річний житель вирішив відзначити цю подію. Він з радощів перехилив кілька чарок горілки, та більше робити було нічого – чоловік мешкав з одним тільки дорослим сином, а той якраз пішов на роботу.

Тож пенсіонер просто ліг спати. А якраз у цей час сталося коротке замикання електропроводки: його оселя спалахнула, і заповнилася димом.

Був би селянин тверезим, він би це одразу відчув, здійнявши тривогу. Та під алкогольним «наркозом» він спав так міцно, що прокинувся не раніше, ніж полум'я охопило його ліжко. З опіками голови, рук та ніг (загалом, обгоріла третина тіла) господар хатини мерщій вихопився на подвір'я, і почав кликати сусідів на допомогу.

Вони зателефонували 101, і до Петрівки примчали розрахунки пожежної частини з Генічеська й місцева пожежна охорона з селища Рикове (Партизани). Але вони змогли тільки перешкодити перекиданню вогню на будинки поруч. Помешкання ж пенсіонера та його сина разом із необхідними речами вигоріло дощенту – залишилися тільки закіптюжені цегляні стіни.

Обгорілого чоловіка забрали до лікарні, а де тепер знайде прихисток його син – велике питання.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий день"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон