Наїжджали на стареньких та дитину

Лише за минулий тиждень з 21 по 27 лютого бригади швидкої допомоги Херсонської області виїжджали на 13 дорожньо-транспортних пригод,в яких 15 людей постраждали, з них 2 дитини. Також – один загиблий.

Про це повідомила заступник головного лікаря обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Інесса Чамлай.

- 21 лютого о 7:43 в Херсоні на Кіндійці легковий автомобіль збив 80-річного пенсіонера. Чоловік помер у лікарні.

- 21 лютого о 15:57 на проспекті Ушакова в Херсоні зіткнулися два автомобілі. 20-річний хлопець і жінка 39 років отримали забої. Після наданої допомоги відмовилися від госпіталізації.

- 21 лютого о 19:24 в селі Стрілкове Генічеського району 17-річний хлопець у стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням автомобіля та врізався у стовп. У нього – травма голови, струс головного мозку.

- Вночі з 21 на 22 лютого на трасі Одеса – Мелітополь у Білозерському районі біля села Дар'ївка не впорався з керуванням та перекинувся вантажний автомобіль КамАЗ. Водій 49 років отримав політравму.

- 22 лютого о 13:14 у Голій Пристані біля клубу авто збило 50-річну жінку. З забоєм грудного відділу хребта її госпіталізували.

- Того ж дня під колеса авто потрапила 46-річна мешканка Херсона. Її на вулиці Потьомкінській (Карла Маркса) на пішохідному переході збив легковий автомобіль. У постраждалої – струс головного мозку, гематома потилиці, забій попереку.

- 22 лютого о 23:25 в селі Генічеська Гірка напроти дельфінарію автомобіль збив чоловіка 40 років. Його госпіталізували з травмою голови, переломом ключиці.

- 24 лютого в селі Любимівка Каховського району не впорався з керуванням авто 44-річний водій і врізався в дерево. Він отримав травму голови.

- 24 лютого в маршрутному таксі № 3 на вулиці Потьомкінська в Херсоні, біля Центрального ринку, впала пенсіонерка 77 років. Жінка отримала перелом шийки стегна.

- 24 лютого о 19:54 чоловік 50 років на перехресті вулиць Воронцовська та Старообрядницька в Херсоні впав із мотоциклу. Він був у стані алкогольного сп'яніння, отримав перелом гомілки.

- 25 лютого в Голій Пристані водій авто врізався в гараж. Постраждалі 36 і 37 років перебували в стані алкогольного сп'яніння. Один отримав травму голови. Але відмовився від медичної допомоги та госпіталізації. Інший взагалі відмовився від огляду.

- 27 лютого в Таврійську автомобіль збив 9-річну дівчинку на пішохідному переході. Дитя отримало забиття ліктьового суглоба.

- 27 лютого о 13:40 79-річна жінка виходила з тролейбуса № 9 на зупинці в Херсоні, її вдарило дверима. В громадянки – перелом кісток передпліччя.

Олена ГРЕБЕНЮК
"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон