Херсонські прикордонники виявили божевільного мандрівника

Ще на початку жовтня прикордонники Херсонського загону на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим в контрольному пункті «Чаплинка» затримали невідому особу без документів.

Затриманий громадянин, який тоді назвався «Алес Батіком», повідомив, що являється іноземцем, проживає в Лондоні, пішки подорожує Україною та направляється в Ялту, де нібито, знаходиться його яхта.

Відсутність паспортного документу він пояснював тим, що під час подорожей в пішому порядку ніколи не бере його з собою, щоб не загубити, та постійно наголошував, що перебуває під охороною всесвітньої організації по охороні приватних осіб «FSBN».

Жодних підтверджень словам затриманого не було, проте в його поведінці явно проглядались ознаки психічного розладу. Для проведення психіатричного обстеження та визначення остаточного діагнозу особу госпіталізовано до Херсонської обласної психіатричної лікарні.

Вчора, від національної поліції в Херсонській області стало відомо, що особу затриманого встановлено. Ним виявився психічно хворий громадянин України, мешканець Кривого Рогу, який розшукувався, як безвісно зниклий.

Іван ШЕВЦОВ
Помічник начальника прикордонного загону -
начальник прес-служби

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон