Приховав наркотики у коробці з чіпсами

Раніше судимий мешканець Нової Каховки після звільнення з колонії взявся за старе -- вирішив підзаробити торгівлею наркотиками.

Домовився про закупівлю партії отруйного зілля у Дніпропетровську, і вирушив по товар. Однак додому з ним доїхати не судилося: у Херсоні поліцейські зняли 39-річного пасажира просто з міжміського автобуса.

Під час особистого огляду з'ясувалося: хитрий наркоторговець приховав у коробці з чіпсами 70 пігулок з таблетками екстазі. Окрім цієї "синтетики", у нього вилучили також інші "страви з пекельної кухні" -- півкілограма марихуани та двадцять грамів амфетаміну.

За цінами чорного ринку вся партія рослинних наркотиків та заборонених психотропних препаратів тягне на дев'яносто тисяч гривень, додають у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції Херсонщини. Натомість злочинець отримає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон