До однієї з колоній Херсонщини двічі за день намагались передати наркотики

27 січня 2016 року, в ході відпрацювання оперативної інформації, працівниками оперативного відділу Північної виправної колонії управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі (№90) попереджено дві спроби доставки заборонених предметів та наркотичних речовини до засуджених.

Першу спробу було попереджено близько 11 год. 50 хв., коли на адміністративній території виправної колонії співробітники установи помітили громадянина, який перекинув до охороняємої зони невідомий пакунок та почав тікати. Але в результаті умілих та вчасних дій оперативників, правопорушника було затримано та викликано слідчо-оперативну групу Херсонського ВП ГУНП України у Херсонській області.

Під час огляду місця події та режимної території установи працівниками поліції було виявлено сім невідомих пакунків перемотаних клейкою стрічкою, в яких знаходились: речовина рослинного походження буро-зеленого кольору з пряним запахом, сім мобільних телефонів, ємність з-під лікарського засобу «Нафтизин» з рідиною коричневого кольору, та пластикова ємність із прозорою рідиною.

Другу спробу доставки заборонених речовин оперативники Північної виправної колонії (№90) попередили близько 14 год. 10 хв., затримавши чергового зловмисника. Затримана особа мала намір перекинути через огорожу установи пакунок із забороненими речовинами, який мала при собі у кишені куртки. За даним фактом працівниками виправної установи також було викликано поліцію та проведено відповідні дії по фіксації правопорушення. У вилученому пакунку поліцією було виявлено шість пігулок лікарського препарату «Димедрол», дві упаковки «Німесилу», конволюту «Неогабін 150» та кілька невідомих пігулок.

За кожним фактом наразі проводиться перевірка. Усі вилучені речовини направлено на дослідження до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Херсонській області.

Прес-служба управління ДПтС України в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон