У Херсоні серед ночі евакуювали ліцейський гуртожиток

Серед ночі поліція Херсона евакуювала мешканців гуртожитку Херсонського професійного суднобудівного ліцею, що на Острівському шосе.

Цьому передував тривожний дзвінок з невідомого мобільного телефону на телефон 102. Двоє хлопців назвалися ліцеїстами та повідомили, що в їхньому гуртожитку хтось заклав вибуховий пристрій.

У ньому мешкають понад 250 майбутніх корабелів, та на цей час тут знаходилося лише з півсотні ліцеїстів – інші роз'їхалися по домівках навідати батьків. Тим не менш, п'ятдесят хлопців та дівчат за участю рятувальників та бригади «швидкої допомоги» довелося розбудити та вивести на вулицю.

А в цей час вибухотехніки з собакою обстежували кімнату за кімнатою, однак жодних слідів вибухівки так і не виявили.

Тоді співробітники поліції Комсомольського району обласного центру заходилася шукати самих «мінерів». Реально існуючі ліцеїсти, прізвища яких ті назвали у телефонній розмові, до справи виявилися непричетними. Та за номером «мобілки» вдалося визначити її власника, а тоді – і його приятеля (обидва приїхали вчитися з сільських районів області).

У розмові з поліцейськими вони зізналися, що телефонували на 102 заради жарту. Проте «жарт» їм дорого обійдеться: адже родини винуватців шарварку змушені будуть компенсувати витрати на роботу служб швидкого реагування. Та й з ліцею телефонних терористів, мабуть, «попросять».

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон